Hasznos programok zenészeknek, zenekedvelőknek, gitárosoknak. Programok ingyenesen letölthetőek.
A PROGRAMOK FREEWARE-k, szóval szabadon használhatóak.
Ha pedig nem akkor meg seriallal ellátottak :).
A LEGTÖBB PROGRAM SAJNOS MÁR NEM ELÉRHETŐ. JOGSÉRTÉS MIATT TÖRÖLVE? STB: VANNAK...
Alaklom adtán majd újra rakom őket, mindenesetre legalább eltudtok indulni valamerre a keresett program felé, hiszen megtalálhatóak a neten...

Akkord analizáló - Digital Music Mentor 2.6.0.5

      Ez egy akkord analizáló program.Magyarul a dalból kiszedi az akkordokat. Használata könnyű, azonban egy egy dal, pontos lejegyzéséhez már bizony időre van szükség. Használható Wav, mp3 dalokhoz is. Mindenképpen első lépésben wav-vá konvertálja a dalt, aztán egy pillanat és ott vannak az akkordok. Ezt is három fokozatban tudjuk használni. Egyszerű akkordokat is kérhetünk, normál, meg aztán egészen részletes feldolgozásban is. Gitárosoknak elég az első fokozat is. A grafikája szinte semmi. Gépigénye alacsony. Bármin fut. Akár szöveget is bemásolhatunk, és azonnal ki is nyomtathatjuk ha kész a dal...
 
Digital Music Mentor 2.6.0.5 with patch (6,34 mb) - LETÖLTÉS

4 megjegyzés:

  1. A Lényeget mondom: qrva jó. Kezdő gitárosként nem csak az alapakkordos dalos könyvekből lehet játszani. Nem kell a kezdőhangokból leszedni a néha köze nincs hozzá meg a mi a .... akkordokat.

    VálaszTörlés
  2. Hát igen. Valóban jó kis program, persze bonyolultabb daloknál hibázik néha, kihagy akkordot, vagy bontott- illetve dallam játéknál, meg beszúr néhány feleslegest, olykor meg teljesen használhatatlan. Mindazonáltal nagyszerű program, van néhány hozzá haszonló programocska, majd felrakom azokat is... :) Kezdő gitárosoknak, persze mégiscsak a gitársulimat ajánlom először, esetleg közben. De legfőként, hogy kérdezzenek is, hogy segíteni tudjak! Őrülök, hogy végre értékelte is valaki ezt a progit, mert ami igaz az igaz: qrva jó!!! :)

    VálaszTörlés
  3. Valóban sajnálom, hogy nem teljes verzió, de én így is megvagyok vele elégedve. Sok dalnál akadtak ismeretlen akkordok. Hallás alapján leszedni macerás volt , mert néha nagyon elmentem a dologgal, máskor meg egyszerűen addig rakosgattam az ujjaimat míg jó nem lett( ha jó lett:)) Ez a program legalább ad egy alapot amiből kiindulhatok. A metroplus programnak is örülök, mivel bár egyenletesen, de túl gyorsan pengetek. Ez baj ha a dal alatt gyakorlok. A Guitar Synth-et is kipróbálom. Oda is írok majd.

    VálaszTörlés
  4. Szerintem jo.......ahogy mar mondtak a bonyolultabb dalok nem mondig helyes.

    VálaszTörlés